دوربین مداربسته و…

                     

 

دوربین‌های مداربسته   : (CCTV)  دسته ای از دوربین‌ها هستند که معمولاً برای نظارت بر اماکن داخلی و خارجی مورد استفاده قرار می‌گیرند و بسته به شرایط محیط انواع مختلفی دارند. این دوربین‌ها به گروه‌های مختلفی مانند دوربین‌های آنالوگ، دوربین‌های دیجیتال و دوربین‌های تحت شبکه تقسیم می‌شوند.

 

ساختار اصلی

بدنه دوربین : قاب اصلی و قاب پوششی خارجی که نسبت به فضای مورد استفاده آن را انتخاب می‌کنند

بخش‌های الکترونیکی دوربین : سنسور، بورد اصلی، کانکتور و بورد تغذیه

لنز دوربین: لنزهای دارای قابلیت زوم نوعی از لنزها است که با تغییر فاصله کانونی و بزرگ نمایی دوربین، ثبت دقیق تر تصاویر از نقطه ای خاص را ممکن می‌سازد. هر چه فاصله کانونی لنز بیشتر باشد تصویر را کمتر متمرکز می‌کند و زاویه دید دوربین کمتر خواهد بود. این لنزها معمولاً دارای فوکوس خودکار نیز هستند. برخی از دوربین‌های مدار بسته دارای موتور مکانیکی هستند و دارای قابلیت حرکت و تغییر زاویه دید لنز بوده و تغییر منطقه پوشش تصویری دوربین را ممکن می‌کنند .

 

انواع لنز دوربین‌های مداربسته

  • لنزهای fix
  • لنزهای fix صنعتی
  • لنزهای fix مینی کمرا
  • لنزهای (varifocal) فاصله کانونی متغیر
  • لنزهای (motorize) موتور دار

 

انواع دوربین مداربسته

بر اساس نوع حسگر:

حسگر سی سی دی (CCD)

حسگر پیکسل-فعال (CMOS)

بر اساس نوع سیگنال خروجی:

آنالوگ

دیجیتال

 

بر اساس نحوهٔ انتقال تصاویر:

بی‌سیم

سیمی

 

بر اساس محل نصب:

محیط داخلی (سقف دار(

محیط بیرونی (فضای باز(

 

بر اساس شکل ظاهری و نوع کاربرد:

 

دوربین‌های مداربستهٔ گنبدی (Dome) : این دوربین‌ها معمولاً زیر سقف نصب می‌شوند.

 

دوربین اسپید دام نصب شده روی دکل

 

دوربین‌های مداربسته جعبه ای (Box):

این دوربین‌ها معمولاً دارای بدنه ای مستطیلی شکل و پلاستیکی هستند که لنز آن‌ها به صورت جدا بر روی دوربین نصب می‌شود.

دوربین‌های مداربسته گلوله ای (Bullet): این دوربین‌ها معمولاً بدنه ای استوانه‌ای شکل داشته و عموماً فلزی هستند.

دوربین‌های مداربسته اسپید دام (Speed dome): دوربین‌های گردان را با نام‌های متفاوتی می‌شناسند بعضی از این نام‌ها عبارت اند از Fast dome,Speed dome,PTZ. کاربر این دوربین‌ها می‌تواند دوربین را به جهات مورد نظر خود بچرخاند.

دوربین‌های مداربسته مینیاتوری (Mini Camera): این دوربین‌ها دوربین‌های کوچکی هستند که بیشتر به عنوان دوربین‌های مخفی استفاده می‌شوند.

دوربین‌های مداربسته دید در شب: اصطلاح IR مخفف واژه (Infrared) به معنای طیف مادون قرمز است. این دوربین‌ها دارای قابلیت دید در شب بوده و به جای استفاده از طیف مرئی از طریق دریافت نور مادون قرمز از اجسام امکان تصویر برداری در شب را فراهم می‌کنند.

دوربین‌های مداربستهٔ حرارتی (Thermal): ثبت تصاویر در این دوربین‌ها ارتباطی به نور مرئی نداشته و تصاویر خروجی این دوربین‌ها بر اساس دما و حرارت اجسام تهیه شده و به کاربر نمایش داده می‌شوند.

مقایسهٔ دوربین‌های مداربستهٔ آنالوگ و دیجیتال

کیفیت تصاویر: دوربین‌های دیجیتال، معمولاً کیفیت بالاتری از دوربین‌های آنالوگ دارند.

پردازش تصاویر: گرچه دوربین‌های آنالوگ قابلیت‌های اولیه‌ای در این زمینه دارند اما قابلیت‌های اصلی پردازش تصویر (تشخیص چهره، پلاک خودرو و …) تنها در دوربین‌های دیجیتال در دسترس هستند.

محل ذخیرهٔ تصاویر: تصاویر ثبت شده توسط دوربین‌های مداربستهٔ آنالوگ معمولاً در یک نوار یا کاست ذخیره‌سازی می‌شوند اما تصاویر ثبت شده توسط دوربین‌های دیجیتال بسته به نوع دوربین می‌تواند بر روی هارد دستگاه، کارت‌های حافظه، لوح فشرده یا فضای ابری (Cloud) ذخیره شوند.

قیمت: هزینه دوربین‌های آنالوگ معمولاً پایین‌تر از دوربین‌های دیجیتال است.

دربازکن تصویری یا آیفون تصویری نوعی در بازکن است که در مجموعه‌های مسکونی یا تجاری نصب می‌شود تا تأمین‌کننده زنگ در، مکالمه و بازکننده در باشد. مشخصه این وسیله آن است که شخص می‌تواند فرد پشت در را ببیند و تنها اگر مایل باشد در را بر او باز کند. در بازکن‌های تصویری از لحاظ صفحه نمایش به دو نوع سیاه سفید و رنگی در سایزهای ۴٫۳ اینچ ۴ اینچ و ۷ اینچ و۱۰اینچ به بازار عرضه می‌شوند. سیستم‌های ارتباطی که ما به آن‌ها آیفون تصویری می‌گوییم، مکمل آیفون‌های صوتی قدیمی می‌باشند. آیفون تصویری می‌تواند علاوه بر اینکه صدا را منتقل کند، تصویر را نیز به مانیتور داخل ساختمان منتقل کند و این امر امنیت را نیز بالا می‌برد. آیفون‌های تصویری جدید و پیشرفته تر معمولاً دارای امکانات مانند ضبط صدا و تصویر و همچنین ارتباط از راه دور هستند که در صورت لزوم کاربر می‌تواند از آن استفاده کند.

قابلیت‌ها کاربری آیفون تصویری

آیفون‌های تصویری معمولاً از دکمه‌های برای فشردن دکمه زنگ استفاده می‌کنند که با اطلاع به اهالی خانه، امکان بازکردن در را فراهم می‌کنند. اما در سیستم‌های جدید امکان استفاده از تگ‌ها و کارت خوان‌ها نیز فراهم شده‌است که با قرار دادن کارت بر روی صفحه پنل بیرونی می‌توان در ورودی را باز کرد.

حافظه

حافظه در آیفون‌های تصویری آیتمی مهم محسوب می‌شود چرا که یکی از امکانات مهم در دربازکن‌های تصویری داشتن قابلیت ذخیره‌سازی تصویر و فیلم می‌باشد. گروهی از آیفون‌های تصویری که دارای حافظه می‌باشند دارای حافظه داخلی می‌باشد و توانایی ذخیره‌سازی تصویر را دارند. در گروهی دیگر از دربازکن‌های تصویری علاوه برداشتن حافظه داخلی، با افزودن حافظه خارجی یا کارت حافظه قابلیت ذخیره‌سازی تصویر را افزایش می‌دهد و توانایی ذخیره‌سازی فیلم‌های ۱۵ ثانیه ای را ایجاد می‌کند.

قابلیت انتقال تماس

قابلیت انتقال تماس یا ترانسفر تماس زمانی کارایی دارد که شما در منزل یا محل سکونت خود نباشید و با استفاده از این قابلیت می‌توانید مانند انتقال تماس زنگ واحد خود را به واحد دیگری انتقال دهید. به‌طور مثال اگر کسی برای مراجعه به شما زنگ واحد شما را بزند و شما در منزل یا محل کار نباشید زنگ واحد دیگری را که شما انتخاب کردید به صدا در می‌آید و به جای شما پاسخگو می‌شوند. آیفون تصویری تکنما پرچمدار انتقال تماس در بین انواع آیفون‌های تصویری می‌باشد البته بالاترین کیفیت صدا در زمان انتقال تصویر نیز در تولیدات برند تکنما وجود دارد.

قابلیت ارتباط بین واحدها

قابلیت ارتباط داخلی یا اینترکام به توانایی در آیفون‌های تصویری گفته می‌شود که قابلیت ایجاد ارتباط با سایر واحدها را داشته باشد. این یعنی بعضی از مانیتورهای در بازکن رنگی قابلیت ایجاد ارتباط صوتی را با واحد نگهبانی یا یار واحدهای دیگر را دارند و این تماس به مانند تلفن فقط یک تماس صوتی می‌باشد.

پشتیبانی از سیستم دو پنلی

سیستم دو پنلی در آیفون تصویری به این معنی است که که دربازکن‌های تصویری امکان بازکردن دو در ورودی را با یک دربازکن تصویری داشته باشند. پنل همان زنگ در ورودی می‌باشد که با استفاده از این قابلیت می‌توانید اگر منزل یا محیط اداری شما دارای دو در باشد دو در ورودی را بتوانید مدیریت کنید.

قابلیت اتصال به تلفن همراه

در برخی از سیستم‌های آیفون تصویری، امکان ارتباط مانیتور با وای فای منزل و ارسال زنگ و تصاویر مراجعه کننده به تلفن همراه فراهم شده‌است. با این قابلیت گاهی امکان باز کردن در برای مراجعه کننده از راه دور نیز فراهم است؛ که توجه به خطرات ایمنی/امنیتی بالقوه این گزینه نیز ضروری است.

جک درب پارکینگ اتوماتیک

دزدگیراماکن

دزدگیر یا سیستم امنیتی اماکن و خودرو وسیله‌ای است که به هنگام گذر از یک حریم خصوصی یا شکستن یک قفل، با اعلام صدا، این عمل غیرقانونی را اعلان می‌کند.

دزدگیرهای موجود در بازار هرچند از لحاظ ظاهر در انواع و اشکال مختلفی ارائه شده‌اند، ولی به‌طور کلی همگی آن‌ها دارای یک ساختار مشترکی می‌باشند، یعنی اکثر دزدگیرها دارای خط تحریک باز و خط تحریک بسته هستند که محل وصل حسگر باز و حسگر بسته می‌باشند و دارای کلید معمولی یا سوئیچ آلفا یا قفل رمزی یا کلید کنترل از راه دور جهت روشن و خاموش کردن دستگاه می‌باشند. همچنین مدارات دزدگیر شامل مدار شارژ باتری جهت قطع شدن برق دستگاه بوده و دارای مدار آژیر می‌باشند و در نهایت دزدگیرها گاهشمار ورود و گاهشمار خروج و گاهشمار آژیر دارند و ممکن است مجهز به تلفن‌کننده خودکار در هنگام تحریک نیز باشند. دزدگیرهای تصویری و ساده همگی از رده خارج شده‌اند. جدیدترین سیستم امنیتی خودرو، ردیاب و دزدگیر ماهواره ای می‌باشد. استفاده از ردیاب برای امنیت خودرو معقول تر از دزدگیر است.

تجهیزات:

جعبه دزدگیر
بلندگوی دزدگیر
باتری تغذیه
مرکز آلارم (Alarm Center)
بلندگوی داخلی
بلندگوی خارجی
 تلفن کننده سیم کارتی و تلفن کننده خط ثابت
88

    درباره ماخدماتتماسفروشگاه